lui

zo luitjes

in plaats dat ik druk in de weer ben met
stofdoek en Slangentrees
zit ik in heel oude ontvangen geintjes te kijken
en kwam de volgende tegen
en wie weet komt het ergens iemand van pas
het is de tijd van het jaar dat velen soms wat ziekjes zijn
of zwak en misselijk
hopelijk is het dan geen geintje , maar een goed recept
toch

Honing en Kaneel genezend : Info!

Honing en Kaneel genezend ?
Die oude middeltjes waren zo gek nog niet

De wonderlijke en vaak niet geziene genezende eigenschappen van Honing en Kaneel

unnamed5r1
Ik verwed er 20 dollar of euro’s onder dat de farmaceutische industrie niet wil dat dit de ronde doet. ” dit staat er wel , maar is niet mijn weddenschap 🙂  ”
Feiten over Honing en Kaneel
Ontdekt is dat een mengsel van honing en kaneel veel kwalen kan genezen. Honing wordt geproduceerd in de meeste landen van de wereld. Hedendaagse wetenschappers accepteren honing ook als een “wonderolie” (heel effectief) voor alle soorten kwalen.
Honing kan gebruikt worden zonder enige bijwerking bij iedere soort ziekte. Hedendaagse wetenschap zegt dat zelfs, omdat honing zoet is, als het als medicijn ingenomen wordt in de juiste dosering, het diabetes patiënten niet schaadt. (Dat moet je wel even uitzoeken).

Winny Weekly World News, een blad in Canada, van 17 januari 1995 heeft de volgende lijst van kwalen/ziektes opgegeven die genezen kunnen worden door honing en kaneel zoals dat door westerse wetenschappers werd onderzocht.

HARTKWALEN:
Maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de arteriën en redt de patiënt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval kregen, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze mijlen ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik van dit proces bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag.
In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de arteries en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstoppen; maar dat honing en kaneel de arteries en aderen her-vitaliseren.

ARTRITIS:
Artritis patiënten kunnen dagelijks, ’s morgens en ’s avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepeltje kaneelpoeder drinken. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritis worden genezen. In een recent research uitgevoerd op de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een lepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, ze binnen een week ontdekten dat van 200 mensen die zo behandeld waren, praktisch 73 mensen totaal verlost waren van pijn en binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis niet konden lopen of zich voortbewegen beginnen te lopen zonder pijn.

BLAAS INFECTIES:
Neem twee theelepels kaneelpoeder en een theelepel (of lepel?) honing in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas.

CHOLESTEROL:
Twee lepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in een kop theewater, aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterolniveau in het bloed tien procent minder was, binnen twee uren.
En zoals genoemd bij artritis patiënten, als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen.
Volgens informatie die kwam uit dat Blad kan zuivere honing, dagelijks bij voedsel ingenomen, klachten van cholesterol wegnemen.

VERKOUDHEDEN:
Zij die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kan drie dagenlang, dagelijks dus, een lepel lauwwarme honing innemen met lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest, verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken.

MAAG DIE VAN STREEK IS:
Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en reinigt maagzweren vanaf hun wortel.

GAS:
Volgens studies die in India en Japan gedaan zijn, is onthuld dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

IMMUUN SYSTEEM:
Dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuun stelsel en beschermt het lichaam tegen bacteri?le en virale aanvallen. Wetenschappers hebben uitgevonden dat honing diverse vitamines en ijzer bevat in grote hoeveelheden. Constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes om tegen bacteri?le en virale ziekten te vechten.

INDIGESTIE:
Kaneelpoeder dat op twee theelepels honing wordt gestrooid en voor het eten ingenomen, verlicht zuurheid verteert de zwaarste maaltijden.

INFLUENZA : GRIEP:
Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingredi?nt bevat die influenza bacillen doodt en de patiënt redt van de griep.

LANG LEVEN:
Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, houdt de verwoestingen tegen van ouder worden. Neem vier lepels honing, een lepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink een kwart kop drie of vier maal per dag. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe en zelfs een 100 jarige, begint karweitjes van een 20 jarige uit te voeren.

PUISTJES:
Drie lepels honing en een theelepel kaneelpoeder pasta. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Als je dit twee weken dagelijks doet, haalt het de puistjes af van de wortel.

HUIDINFECTIES:
Leg honing en kaneelpoeder in gelijke delen op de aangedane plekken, dit heelt eczeem, ringworm en alle soorten huid infecties.

GEWICHT VERLIEZEN:
Dagelijks ?s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag, en ’s nachts voor het slapen, drink dan honing en kaneel in een kop water gekookt. Als je dit regelmatig gebruikt reduceert het het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Dus, het regelmatig drinken van dit mengsel laat het vet zich niet opbouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorieën gebruikt.

KANKER:
Recent onderzoek in Japan en Australië heeft onthuld dat gevorderde kanker van de maag en botten succesvol werd genezen. Patiënten die lijden aan deze soorten kanker zouden dagelijks een lepel honing met een theelepel kaneel moeten nemen, een maand lang en drie keer per dag.

VERMOEIDHEID:
Recente studies hebben laten zien dat suiker die in honing zit eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam.

SLECHTE ADEMHALING:
Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water gemengd zijn, dus blijft hun adem de hele dag door fris.

VERLIES VAN GEHOOR:
Dagelijks ’s morgens en ’s avonds honing en kaneelpoeder in gelijke delen ingenomen, herstelt het gehoor.

Weet je nog dat we kinderen waren? We kregen toast met echte boter en met kaneel erop gesprenkeld!

Misschien moet je dit met vrienden en familie delen. Iedereen heeft hulp voor de gezondheid nodig.
Wat zij er mee doen, moeten ze zelf weten

en wie weet met al die goede dingen
zien we er ook zo mooi uit

birds-high-fashion-show-__

wens ik U een fijne dag

lieve groet

Karel

Advertenties

11 gedachtes over “lui

 1. Honing kan niet slecht zijn want het is een natuurproduct maar we moeten wel opletten het niet te verheerlijken als een wondermiddel tegen alle kwalen.Wat suikerziekte betreft zeal ik het eens 2 dagen uittesten en laat je wel weten wat er gebeurt.

 2. Hoi karel
  Vind honing gewoon lekker en vooral op een geitenkaasje met spek uit de oven hihi
  Maar dat bedoel je hier niet en die weddenschap durf je ook niet aan 🙂
  En de pps verwijder ik wel uit mijn archief…grijnzzz
  Groetjes en geniet je dag

 3. Ha die Karel,
  wat een interessant verhaal over honing en kaneelpoeder,
  wist wel dat honing erg gezond is maar ik ben een beetje sceptisch
  en geloof niet zo snel dat er wondermiddeltjes bestaan…..
  Hele mooie presentatie weer Karel,
  wens je een fijne avond toe met lieve groetjes, Greetje

 4. Dag Karel, morgenvroeg wordt mijn bloed geprikt om te zien of mijn te hoge cholesterol al gezakt is. Helaas moet ik nuchter zijn, anders had ik het mengsel bereid en gedronken vooraf. Ben benieuwd naar het resultaat. Je hoort er nog van…. Slaap lekker!

 5. Hoi karel
  Hier wordt het ook op de pannenkoeken gegeten door de kleintjes 😉
  Die vinden dat ook lekker en in de thee…
  En ja als oma moet je dan zorgen dat je dat in huis hebt.
  Zo weer een beetje bij kan ik weer verder de boom in hj
  Geniet je dag

 6. Nee weer uit de boom en ben tevreden en kan zeggen die is klaar…ook de kamer weer opgeruimd.
  Maar ben blij dat het weer achter de rug is en nu mag die een maand mooi staan te schitteren.
  Is wel gelijk heel gezellig in huis nu…
  Smakelijk is vast te laat dus een fijne hangavond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s